Over Uyttendaele Pieter

Uyttendaele Pieter snapt hoe vervelend het kan zijn om uw eigen voertuig, vaartuig of machinerie te verkopen. U zet een advertentie, wordt daarna helemaal suf gebeld vaak door mensen die voor een appel en een ei uw boot, auto of machine over willen kopen, potentiële kopers die niet op komen dagen op de afgesproken tijd. De vele tijd die er in gaat zitten die u graag anders had besteed. Uyttendaele Pieter is een inkoper van voertuigen, vaartuigen en machinerie met ruim 10 jaar ervaring. Wij zijn geen tussenpersoon of bemiddelaar, dus geen rompslomp met wachten tot er een koper gevonden is, geen verkooppremie die u nog moet afstaan, gewoon direct uw boot, auto of machine verkopen op een snelle en gemakkelijke manier. 

Wij maken het graag makkelijk voor u

U meldt gratis uw voertuig, vaartuig of machinerie gemakkelijk aan via onze website, autohandeluyttendaelepieter.be. Wij proberen u zo spoedig mogelijk, op basis van de informatie die u ons heeft gegeven, een bod te doen. Dit is geheel vrijblijvend. Als u akkoord gaat met het bod, dan regelen wij de rest voor u. Transport, overname van de ligplaats, kunnen wij u allemaal voor u doen. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken er naar als u uw boot, auto of machinerie wilt verkopen.

Hoe meld ik mijn voertuig, vaartuig of machinerie aan?

Dit doet u heel gemakkelijk door op de juiste pagina uw boot, auto, bakwagen, graafmachine, tractor, vrachtwagen, sloep, trekker, heftruck, of ander soort vaartuigvoertuig of machinerie aan te melden. Daarna ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een bod. Als u daarmee akkoord gaat, regelen wij, samen met u, zoveel mogelijk de rest. Zo makkelijk is het. 

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

+32 (0)484 96 18 61
info@autohandeluyttendaelepieter.be
Contacteer ons rechtstreeks!